perjantai 18. helmikuuta 2011

Toinen päivä ja paremmalta näyttää

Yön myöhäiset tai aamun aikaiset tunnit eivät ole parhaita ajankohtia pohtia pentujen tulevaisuutta ja takana on nyt yli 48 valvottua tuntia. Uros nro 4:llä oli vatsavaivoja eli kamalasti ilmaa mahassa ja taisin yrittää pulloruokkia sitä aina sellaisessa saumassa, että oli vatsanväänteitä. Imu on yhtä hyvä kuin muillakin :-)

Kävin Aistissa näyttämässä pentueen ja samalla kaikki koirat nesteytettiin. Dasille laitettiin sen lisäksi injektiona Primperania, jonka pitäisi tehostaa maidontuotantoa. Toinen piikki vielä puolilta öin ja huomenna, toivotaan, pitäisi maitoa alkaa valmistumaan toiseen tahtiin. Asiaa auttaisi jos neiti suostuisi syömään jotakin, nestettäkin voisi mennä vielä enemmän. Tähän mennessä vain äidinmaidonvastike ja sekalaiset herkut kädestä ruokittuna ovat kelvanneet (2 maksamakkaraa, 2 nakkia ja kourallinen Ziwipeakia). Pennut ovat siis "normaaleja"! Pentujen napanuorat ovat muuten alkaneet tippumaan.

Muuta päivään mahtunutta on 1 x avainten jättäminen kotiin. Onneksi huoltomies tuli nopeasti.

Iltapäivällä Das suostui syömään: 4 siivua emmentalia, 1/2 pötköä maksamakkaraa, 2 nakkia ja Convilalence Suportia vähän. Hyvä hyvä!

Kiitos kaikille tähän mennessä tavalla tai toisella auttaneille ja anteeksi jos unohdan jonkun nimen listasta: Erik, Sari, Anne, Marja, Kirsti, Kaarina, Erna, Tarja.