tiistai 2. marraskuuta 2010

Mainos: Back on Track, Obtrack ja Pomppa

Edellisestä kirjoituksesta tuli mieleeni, että kaksi on ylitse muiden koiraloimissa.
 
Back on Trackin loimet soveltuvat keraamisen kankaan ansiosta hyvin koiran lämmittämiseen ennen kisaa sekä jäähdyttelyssä ja ylläpitävät lämpöä esim. autossa odottaessa. Käytetään myös lihaskiputilanteissa lämpöä heijastavan ominaisuutensa takia. Dasilla on verkkoloimi ja koiranloimi ja itselläni on hyviä kokemuksia kipeän polven hoitamisesta Back on Track -tuotteilla.
Back on Track -tuotteet koirille, hevosille ja ihmisille.

Obtrackin loimissa on erinomainen istuvuus ja erittäin laadukas kangas. Dasin välikausitakki on Obtrackin Skrylle. Materiaalina on Polartecin Powershield, joka on lämmin ja hengittävä sekä suojaa tuulelta ja sateelta. Kankaan sisäpinta tuntuu kuivalta vaikka sataisi kaatamalla ja se kestää erittäin kovaa kulutusta. Powershield-kangas on kuin uusi vielä kahden vuodenkin käytön jälkeen, myös lämpö- ja hengittävyysominaisuudet ovat melkein uuden kankaan luokkaa. Omissa vaatteissani on kokemusta Polartecin "tavallisesta" fleecekankaasta (Thermal Pro), joka ei nyppyynny rumaksi vaan vain kuluu käytännössä pikku hiljaa ohuemmaksi.

Perustakiksi hyvin sopivat Perus-, Sade- ja Toppapomppa. Kotimaisuudesta plussaa!
Dasilla on käytössä nyt pari vuotta vanha Sadepomppa. Materiaali on pysynyt hyvänä ja pitää edelleen vettä. Ainoa huono puoli on kankaan "löystyminen" käytössä eli juoksuleikeissä ei takki pysy takaa oikealla kohdallaan vaan valahtaa toiselle sivulle. Mutta nykyään kangas taitaa olla toisenlaista ja mallikin saattaa olla tuotekehityksen myötä hieman muuttunut, joten aion kokeilla vielä uutta Pomppaa kun tulee aika hankkia uusi lämmin takki. Viitseliäs jos olisin niin ompelisin kuminauhat helmoihin, mutta ei ole vielä niin paljon menoa haitannut. Ja Pomppa-takin ideahan on, että ei ole mitään jalkojen ympäri laitettavia kummareita vaan takki situu ilmankin.