perjantai 16. huhtikuuta 2010

Agiepiksissä Ojangossa

Kävimme juoksutauon jälkeen pitkästä aikaa starttaamassa agilitykisoissa. Ojangossa järjestetään epävirallinen HSKH:n Tehis-cup kolme kertaa. Kaksi starttia otimme kisaavissa ja tuloksena kaksi hylkäystä, mutta molemmat hyviä sellaisia. Rata oli haasteellinen ja mielenkiintoinen ja oikein mukava. Dasilla oli vauhtia ja meininkiä ja meillä molemmilla oli kivaa!

Startin jälkeen moikkasimme Maariannan ohjaamaa maxiländeri Ristoa (Krumme Furche X-ray). Risto olikin aika mies! Rauha tuli moikkaaman Dasia ja Ristoa ja Risto päätti ottaa kiinni etutassuotteella Dasin uuman kohdalta "tämä on minun naiseni" -tyyppisesti! Dasin juoksut ovat nyt kuitenkin ohi, mutta Risto olisi voinut silti kokeilla varmistua asiasta :-) Tuota urosta kannattaisi jonkun ehdottomasti käyttää! Omistaja Ullan kanssa olikin puhetta saattaa silmäpeilaustulos voimaan.

Dasin ruokahalu on palautunut normaaliksi. Neiti ehti viikossa kasvattaa massaansa 10,4 kg:n verran, mikä on todella paljon normaaliin 9,2 - 9,8 kg:an verrattuna. Eilen ei kuitenkaan ruoka maistunut ollenkaan ja tänäänkin syötiin startterien voimalla.