tiistai 22. helmikuuta 2011

Kuudes päivä

Pentujen kuudes elinpäivä on alkanut. Pentulaatikko on siivottu ja muutaman päivän ajalta kertyneet lakanapyykit ovat jo kuivumassa. Eilinen päivä meni erittäin vähällä pulloruokinnalla eikä se aiheuttanut suuria muutoksia pentujen painonkehitykseen. Pentueen pienimmät eli "Aina" ja "Hipsumantteli" tarvitsevat tänään lisätukea, jotta saavat hieman kirittyä muita.

Das oli aamulenkillä jo lähes oma itsensä. Enää ei ollut kamala kiire takaisin kotiin vaan se leikki kepillä ja oli muutenkin erittäin iloinen ja "höpö".

Nestettä ja ruokaa menee Dasilla alas jonkin verran ja osa ruoasta näyttää kyllä kertyneen jopa rasvaksi asti, mikä on hyvä juttu. Dasin kunto on palautunut hämmästyttävän nopeasti entiselleen. Ronkeli syöjä on edelleen ronkeli syöjä. Siksi pääasiallista ruokaa on nyt Cesar-rasiat ja maidonvastike. Tänään käyn ostamassa lisä Ziwi Peakiä, joka kelpaa arvon rouvalle ruoaksi. normaalitihan se on ollut vain palkkana ja nähtäväksi jääkin joudunko keksimään pennutuksen jälkeen jonkun uuden kuivanamin. Ensi viikolla yritän siirtää Dasin pikku hiljaa normaalille ruoalle eli heviNEUta ja pentunappulaa. Raakaa lihaakin se saa, mutta toistaiseksi ei ole kelvannut vaan kilon verran olen sitä heittänyt roskiin kuluneiden päivien aikana.