keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Melkein viikon vanhat pallerot

Pennut täyttävät tänään viikon. Painokehitys on jokaisella ollut nyt sen verran vakaata, että olen "uskaltanut" nukkua öisin. Pennut näyttävät myös pysyttelevän lämmönlähteiden ääressä, joten välitöntä kylmettymisen vaaraakaan ei näyttäisi olevan. Siihen ei voi ihan täysin kuitenkaan luottaa, sillä lähes joka päivä joku pentu on eksynyt pentulaatikon perimmäiseen nurkkaan yksinään.

Kaikki pennut ovat nyt yli 400 g painoisia ja "Sirppi" on jo ylittänyt puolen kilon painonkin. Vertasin eilen tämän pentueen painolukemia Adin pentueen vastaaviin. Adin pentueessa syntymäpainot tuplaantuivat 10-13 päivän kohdalla ja samoissa mennään. Ei siis syytä huoleen, luulen.

Eilen tein kissat ja koiran onnellisiksi Ziwi Peakin hakureissulla. Kasimir ja Viivi saivat uuden "Stinky Fish bar" tms. kissanminttulelun ja sillä ne ovat sitten vuorotellen eilisillasta saakka leikkineet. Dasille löytyi uusi majava rikkimenneen tilalle. Majavan sisällä on muovirasiassa metallikuula, joka pitää hauskaa ääntä liikkuessaan. Majava on Dasin lempilelu.